Celebs

Geri Halliwell: 'Ik wil niet meer praten met Victoria Beckham'

Hoewel er steeds luider gefluisterd wordt dat de Spice Girls zouden optreden tijdens de Olympische Spelen in Londen, lijkt het er ook steeds meer op dat Victoria Beckham roet in het eten strooit. 'Ze is de sfeer van de groep kwijt', klinkt het.

Nadat de vijf Spice Girls zich vorige maand verzamelden om  de musical 'Viva Forever' te promoten, hopen hun fans op een reünie van de meidenband tijdens de Olympische Spelen. Maar dat is buiten Victoria Beckham gerekend: nu ze het heeft waargemaakt als ontwerpster, zou ze de popliedjes en danspasjes liever achter zich laten. Voor de Olympische Spelen zou ze zich nog laten overhalen, maar dat zou meteen het laatste optreden van de Spice Girls zijn.

'Na de Olympische Spelen kan ik me niet voorstellen dat ik ooit nog met haar zou praten, laat staan optreden', vertelde Geri Halliwell volgens de Britse krant The Daily Mail aan een insider. 'Mel B had gelijk: ze is de sfeer van de groep kwijt. Niemand begrijpt waarom ze deze kansen niet wil grijpen: het is het juiste moment en net nu kunnen zij en Mel B niet meer door dezelfde deur'.

Hoewel de uitspraken van Geri de geruchten lijken te bevestigen, klinkt er bij de woordvoerder van Victoria een ander verhaal: 'De Spice Girls hebben de afgelopen jaren veel voorstellen gekregen, maar door familiale en professionele omstandigheden waren die niet haalbaar. De Olympische Spelen zouden een mooie gelegenheid zijn, maar er is nog niets aangekondigd of bevestigd'. Als het optreden doorgaat, zou het de eerste keer in vier jaar zijn dat de Spice Girls weer samen op het podium staan.

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees