Vrachtwagenchauffeur betrokken bij dodelijk ongeval in Nijvel geeft zichzelf aan

Een vrachtwagenchauffeur die vluchtmisdrijf pleegde nadat hij betrokken was bij een dodelijk ongeval op de E19 ter hoogte van Nijvel, is zichzelf gaan aangeven bij de politie. Dat heeft het parket van Nijvel maandag laten weten.

Aan de politie zei de chauffeur dat zijn verzekeringen sinds maart al niet meer in orde warenen dat hij dacht een lege auto geraakt te hebben. Pas toen hij de oproep naar getuigen van de politie zag, werd hij zich bewust van de gevolgen van zijn daden.

De bestuurder is niet aangehouden, maar zijn rijbewijs is ingetrokken. Toxicologische tests moeten nu bepalen of hij onder invloed was op het moment van het ongeluk.

Het ongeval gebeurde vorige vrijdag, rond 4.30 uur, op de E19 richting Brussel ter hoogte van het Total-tankstation in Nijvel. Een vrachtwagen botste met een Renault Clio, die stilstond op de eerste rijstrook. De bestuurder van de Clio had zijn wagen verlaten. Een derde vrachtwagen, waarvan de bestuurder zich nu heeft aangegeven, reed de bestuurder aan. Het slachtoffer was op slag dood.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees