Vakantie

Slaap in een platenhoes van Pink Floyd

Slaap in een platenhoes van Pink Floyd

Foto: Listenup

Eastpak en visueel kunstenaar Storm Thorgerson slaan de handen in elkaar en zetten een uniek evenement op poten. De campagne 'When was the last time you did something for the first time' en de expositie van Thorgerson in Fort Napoleon in Oostende zijn hier de aanleiding voor. Op 6 augustus laten ze 150 bedden aanrukken op het strand van Oostende om enkele gelukkigen een onvergetelijke nacht te bezorgen.

Inspiratiebron voor deze actie is de platenhoes die Thorgerson heeft gemaakt voor het Pink Floyd album 'A Momentary Lapse of Reason'. Voor die hoes werden maar liefst 750 bedden samengebracht op een strand. Bij Fort Napoleon in Oostende zullen 'slechts' 150 bedden beschikbaar zijn, maar de gelukkigen die een bed kunnen bemachtigen beleven ongetwijfeld de nacht van hun leven.

Maak kans op een duoticket voor een nacht op het strand door op hun Facebookpagina volgende vraag te beantwoorden: 'When was the last time you did something for the first time?' Deelnemen kan tot het einde van deze maand.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees