Olé Olé, nieuwe cd van Paul Severs

Olé Olé, nieuwe cd van Paul Severs

Paul Severs.

Zangvedette Paul Severs heeft een nieuwe cd klaar. Alle nummers op Olé Olé werden door Paul zelf gecomponeerd. 

Paul Severs, afkomstig van Huizingen, heeft het drukker dan ooit. 46 jaar staat hij dit jaar op de planken en nog steeds treedt hij dagelijks op in Vlaanderen en in Wallonië. ‘Meer nog, op 3 augustus verschijnt mijn nieuwe cd ‘Olé Olé en op 30 juli komt ook de titelsong als zomersingle uit’, vertelt Paul Severs. ‘Alle nummers zijn eigen composities. De titelsong Olé Olé is een tropisch zomernummer die wat aan de Lambada doet denken. Op het nieuwe album staan ook enkele herwerkte versies van mijn eigen klassiekers’.

Wie de artiest live aan het werk wil zien tijdens een grote Paul Severs-marathon kan terecht op de Halfoogstfeesten in Bellingen op donderdag 26 juli vanaf 20 uur in de feesttent in de Hondzochtstraat. Op deze plek treedt Paul Severs voor het 46ste jaar op rij op, even lang dus als zijn zangcarrière. Tijdens de marathon licht hij een tipje van de sluier over zijn nieuwe cd op.

‘Ik voel me nog steeds niet afgeschreven’, aldus Paul Severs. ‘In 2016 wil ik graag met de nodige luister 50 jaar Paul Severs vieren. ‘Dat ik er nog steeds sta, heb ik vooral te danken aan liedjesprogramma's als Tien om te Zien en vooral dankzij de film Firmin die ‘Geen wonder dat ik ween’ als titelsong koos’.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio