Mode

Karl Lagerfeld opent pop-up store in Londen

Ligt het aan ons of wordt de link tussen sport en mode bij deze Olympische Spelen wel heel erg in de verf gezet? Ook keizer Karl ontbreekt niet op hét sportevenement van het jaar en opende in Londen een pop-up store met een speciale olympische collectie.

Karl Lagerfeld kreeg een deel van de derde verdieping van het Londense luxewarenhuis Selfridges ter zijn beschikking om zijn olympische collectie tentoon te stellen. Geen sportkledij zoals collega Stella McCartney, maar skinny jeans en aansluitende jasjes in metallic kleuren, een tas met gouden toortsen en T-shirts met medailleprint.

Natuurlijk kon ook het kraagje - Karl's handelsmerk - niet ontbreken in deze collectie. Uiteraard willen we dat onze atleten zoveel mogelijk medailles mee naar huis brengen, maar zelf dragen we toch liever zo'n gouden, zilveren of bronzen kraagje rond onze hals.

In de pop-up store wordt ook plaats gemaakt voor Lagerfeld's nieuwe luxueuze mannelijn (die exclusief wodt verkocht bij Selfridges) en zijn succesvolle collectie Karl, die in januari werd gelanceerd via webshop Net-a-Porter. Prijzen voor de olympische collectie varieren tussen 95 en Britse 325 pond (121-415 euro).

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees