'Top Gear'-regisseur maakt Joe FM-spot

'Top Gear'-regisseur maakt Joe FM-spot

James Bryce is vooral bekend als de regisseur van het populaire BBC-programma Top Gear Foto: BBC

LOMMEL - James Bryce, de regisseur van 'Top Gear', gaat de nieuwe imagospot van radiozender JOEfm maken. Daarin zal onder meer een spectaculaire achtervolging voorkomen, gesneden koek voor Bryce.

Bryce is sinds 2003 een van de voornaamste regisseurs van het populaire BBC-programma 'Top Gear' en houdt zich ook bezig met het maken van documentaires en reclamespots. Hij regisseerde niet zo lang geleden ook een auto-achtervolging voor 'The Sweeney', een film van Nick Love.

De keuze van JOEfm voor Bryce lijkt dus weloverwogen. 'Naar zo iemand waren we op zoek', zegt Johan Roelandt van reclamebureau Dallas. 'Productiehuis TRS Brussels raadde ons James aan. De reclamebudgetten zijn hier niet zo hoog als in Groot-Brittannië, maar hij wou het toch doen omdat het verhaal van de spot hem beviel.'

De opnames vinden vrijdag plaats op de Balendijk en de Zwaluwstraat in Lommel. Antwerpen was ook een mogelijke locatie, maar de stad wilde alleen een stuk rechte weg ter beschikking stellen. 'In Lommel reageerden ze van meet af aan heel enthousiast. Fier zelfs. We hebben goeie afspraken gemaakt, onder andere qua veiligheid, en vrijdag zakken we met onze crew - die toch dertig á veertig mensen zal tellen - af naar ginder.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees