Jobstudent Bpost rijdt vitrine binnen

TIELT - In de Kasteelstraat in Tielt is donderdagochtend een bizar ongeval met een jobstudent bij Bpost gebeurd. De student duwde het verkeerde pedaal van een postwagen in en belandde in de etalage van een reisbureau. Dat bevestigt de politie. Niemand raakte gewond.

De feiten speelden zich even voor 9 uur af. De jobstudent was in opdracht van Bpost bezig met de postbedeling. Om een nog ongekende reden duwde de jobstudent het verkeerde pedaal van de postwagen in. Het voertuig belandde in de etalage van reisbureau De Meibloem.

De wagen van Bpost werd bestuurd door Michelle V. (20) uit Tielt.

'Ik was nog maar net begonnen aan mijn ronde, toen ik bij het reisbureau aankwam', vertelt Michelle een aantal uren na het ongeval. 'Toen ik hun oprit opreed, duwde ik op de rem, maar mijn voet schoof van het rempedaal en zo kwam ik op mijn gaspedaal terecht. Je kunt gaan denken dat ik serieus geschrokken was. Ik heb in mijn leven nog nooit een auto-ongeval meegemaakt en dan gebeurt mijn eerste ongeval nog eens met een auto van De Post. Maar de mensen van het reisbureau, die ook serieus geschrokken waren, hebben mij goed opgevangen. Ze waren heel vriendelijk en stelden me meteen gerust. Zoiets kan gebeuren, zeiden ze.'

De brandweer kwam ter plaatse om het raam van het reisbureau te stutten. Er vielen geen gewonden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio