Twee nieuwe beachvolleybalvelden in sportpark Heikant

Arendonk - Behalve voetballen en joggen kun je binnenkort ook een partij beachvolleybal spelen in sportpark Heikant in Arendonk.

 

Twee beachvolleyballenvelden worden er de komende weken aangelegd in het sportpark. Het gaat om grote zandbakken, elk voorzien van twee palen en een net. 'Je kan er ook beachtennis spelen, want de hoogte van de netten kan op een eenvoudige manier versteld worden', zegt schepen van Sport Bart Vosters (CD&V). 'De nieuwe velden zullen voor iedereen toegankelijk zijn. Reserveren is niet noodzakelijk.'

Ook elders in het sportpark wordt nog volop gewerkt. Vorig jaar werden al elf nieuwe voetbalvelden aangelegd: twee grote terreinen voor de senioren, drie halfgrote voor de preminiemen en zes kleintjes voor de duiveltjes. Het gras is intussen zodanig gegroeid dat de nieuwe infrastructuur vanaf dit voetbalseizoen eindelijk in gebruik genomen kan worden.

Op de oude velden van KFC Verbroedering Arendonk kunnen de spelers voorlopig niet meer terecht. Een aannemer heeft de terreinen helemaal omgeploegd. Ze worden de komende weken en maanden herschikt, gedraineerd en opnieuw ingezaaid.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio