Stormloop voor Kid Creole op Sfinks Mixed

Stormloop voor Kid Creole op Sfinks Mixed

Maguaré met de zangeres Paola Marquez. Foto: lvl

Boechout -

Het publiek dat zich gistermidddag om 16 uur al aanbood op Sfinks bestond uit kenners. Ze bleven niet drentelen op het grote plein, maar dromden samen in de Cabana en in de grote tent, voor respectievelijk Kobe Louis Charles en de Belgisch Colombiaanse Maguaré, die in een wip het publiek op hun hand hadden. In de Cabana werd stevig gedanst, terwijl Maguaré het publiek deed meezingen.

Maar de massa kwam toch pas rond halfnegen 's avonds, toen de eerste regendruppels vielen en een halfuurtje voor Kid Creole en zijn Coconuts hun instrumenten mochten monteren. Aangekondigd als publiekstrekker, maakte hij zijn rol waar. Daar zat natuurlijk niet alleen zijn aanstekelijke muziek voor iets tussen, maar ook het feit dat hij voor het eerst in tien jaar weer een nieuwe plaat heeft.

Ondertussen hadden vooral de springkastelen succes in de Kidz Village, waar voor het eerst een babybar was waar jonge moeders luiers konden verversen, borstvoeding konden geven of gewoon even rusten. De tent was opvallend gul aangekleed en ingericht met tweedehandsmateriaal van de kringwinkel Opnieuw & Co.

Vandaag beginnen de optredens om 13.30 uur met de Belgen van Balaxy Orchestra en vanaf 14.30 uur de gevoelige fado van de Portugees Ricardo Ribeiro in de Clubtent. Komen ook langs: de Belgische Turk Kayhan Kalher, de Venezolaan Larry Harlow en Magic System uit Ivoorkust.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio