Mode

Modemerk baseert campagne op erotische bestseller

Modemerk baseert campagne op erotische bestseller

Foto: rr

Marc New York haalde inspiratie voor zijn najaarscampagne bij de erotische bestseller 'Fifty Shades of Grey'. Twee modellen, waarvan een in een creatie van het merk, zijn te zien als de hoofdpersonages uit het veelbesproken boek.

Marc New York, onderdeel van modehuis Andrew Marc en niet te verwarren met Marc Jacobs, pakt deze herfst voor de eerste keer uit met een advertentiecampagne. Bij wijze van stunt baseerde het merk zich hiervoor op de roman 'Fifty Shades of Grey' van auteur E.L. James, in het Nederlands vertaald als 'Vijftig tinten grijs'.

'Fifty Shades', het eerste boek uit een trilogie, voert al maanden bestsellerlijsten over de hele wereld aan. Het verhaal gaat over de vurige romance tussen onervaren studente Ana Steele en kinky multimiljonair Christian Grey. In het sexy campagnebeeld van Marc New York zien we Miss Universe 2008 Dayana Mendoza in half opengeritste jurk als Ana en Schotse ex-rugbyspeler Thom Evans in niets meer dan een handdoek als Christian.

De campagne zal in september en oktober in verschillende modetijdschriften te zien zijn, evenals op reclameborden en online. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees