Beachvolley Deluxe verenigt Baal

Beachvolley Deluxe verenigt Baal

Foto: credit

Tremelo - Beachvolley Deluxe organiseert op 3, 4 en 5 augustus 2012 de 13de editie van het vermaarde tornooi in het centrum van Baal.

192 ploegen streven er, verdeeld over zes velden, om de volleybal-eer. Dit zijn er 32 meer dan de vorige jaren. 'Gezien het grote succes dienden we de vorige jaren al na een uurtje een inschrijvingsstop af te kondigen', aldus Kim Van der Auwera. 'Verleden jaar werd daarom het aantal mannen- en gemengde ploegen met 32 verhoogd, maar nog bleek dit onvoldoende. Door de bijkomende creatie van een bijkomend veld kunnen zich dit jaar 32 vrouwen-ploegen meer inschrijven. Op dit manier wordt het evenwicht weer hersteld.', voegt ze lachend toe.

Tijdens de wedstrijden kunnen de bezoekers op het gelegenheidsstrand (met meer dan 600 ton zand) genieten van een hapje en drankje en is er kinderanimatie voor de kleinsten. Zaterdagavond is er een grootse strandfuif en na de finales op zondagavond wordt het weekend afgesloten met vuurwerk. Om dit alles mogelijk te maken kan de organisatie rekenen op de onbaatzuchtige hulp van een 300tal vrijwilligers. Na maandenlange voorbereidingen door het 10-koppig bestuur, offeren heel wat vrijwilligers er soms wel twee weken vakantie aan op om dagenlang het terrein klaar te maken. 'Inwoners van Baal zijn fier op hun dorp en zetten zich dan ook met plezier in groten getale in om een groots event voor mensen uit hun dorp én ver erbuiten mogelijk te maken.', besluit Kim enthousiast.

Meer info: www.beachvolleydeluxe.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio