Inter Arbo Vlezenbeek maakt kans op titel Tuincentrum van 2012

Tuincentrum werkt meer klantgericht

Tuincentrum werkt meer klantgericht

Zaakvoerster Alice De Pauw met dochter Ellen.

Vlezenbeek -

Het tuincentrum Inter Arbo is genomineerd voor de titel van beste tuincentrum van Vlaanderen 2012. Eind september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Negen tuincentra in Vlaanderen dingen mee naar de titel van ‘Tuincentrum van het jaar 2012’. Onder de genomineerden ook Inter Arbo aan de Lenniksebaan in Vlezenbeek.

De Belgische Tuincentra Vereniging organiseert voor de tweede keer de Garden Centre Awards. Deze Award waardeert verdienstelijke tuin- en plantencentra. Acht professionele juryleden hebben 28 tuin- en plantencentra in Vlaanderen die kandidaat waren voor de titel grondig gescreend op basis van diverse criteria zoals klantgerichtheid, productpresentatie en kwaliteitszorg, de winkel en externe communicatie. Een mystery shopper vervolledigde de jury. De anonieme shopper keek vooral naar de wijze waarop het bedrijf omgaat met zijn klanten.

Uit de negen genomineerden zal de jury tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo de begeerde titel "Tuincentrum van het jaar" en "Plantencentrum van het jaar" toekennen.

Deze prestigieuze prijsuitreiking vindt plaats op maandagavond 24 september.

Kwaliteitszorg

De vakjury kon nu al vaststellen dat de sector groeit. De professionalisering heeft steeds meer oog voor kwaliteitszorg en service. Voor de deelnemers is de wedstrijd een goede waardebarometer om te zien welke punten voor verbetering vatbaar zijn.

De andere genomineerden zijn Aquabotanica uit Veurne, Genker Plantencentrum uit Genk, Tuincentrum Goessens uit Erpe-Mere, Intratuin uit Zwijndrecht, Tuincentrum Lissens uit Opwijk, Tuincentrum Luyckx uit Gistel, Tuincentrum Van Gastel uit Ekeren en Tuincentrum Van Gastel uit Olen.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio