Celebs

Kardashians lanceren wedstrijd voor vrouwen met een maatje meer

Kardashians lanceren wedstrijd voor vrouwen met een maatje meer

Foto: pn

De zusjes Kardashian brachten eerder al hun eigen nagellak, parfum, fitnessvideo's en schoenen op de markt en nu lanceren de reality tv-sterren ook hun eigen jeanslijn voor een maatje meer. Kim, Khloe en Kourtney staan zelf bekend om hun ronde vormen en om de publiciteit rond hun nieuwe collectie aan te wakkeren hebben ze een 'Kardashian Kurves Contest' in het leven geroepen.

De winnaar van deze wedstrijd zal samen met de Kardashians poseren in de nieuwe reclamecampagne en wint een vlucht naar Los Angeles.
Om te winnen moet je het volgende doen: zet een foto van jezelf in jeansbroek op de Facebookpagina van de wedstrijd. Je moet van kop tot teen te zien zijn en uitleggen wat het voor jou betekent om 'kurvy' en 'konfident' te zijn. Pronk dus met je rondingen, toon hoeveel zelfvertrouwen je hebt en misschien word jij wel het nieuwe gezicht (of beter, lichaam) van de campagne.

De zussen Kardashian hebben al heel wat inzendingen ontvangen. Het project stimuleert alle dames om hun vrouwelijke vormen te accepteren en trots te zijn op hun lichaam. Iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees