Liam Gallagher draagt lied op aan broer Noel en 'High Flying Smurfs'

Er is toch één ding waar de broertjes Gallagher het over eens zijn: Vincent Kompany is de held van hun favoriete club Manchester City Foto: twitter

Het is weer hommeles in de familie Gallagher. Op het Fuji Rock Festival in Japan droeg Liam Gallagher het Oasis-nummer 'Rock and Roll Star' op aan zijn broer Noel en Oasis-nummer 'What's the Story (Morning Glory)' aan diens groep, de 'High Flying Smurfs'.

Op het Fuji Rock Festival in Japan stond op zaterdag een optreden van Beady Eye, de groep van Liam Gallagher, gepland en op zondag was het aan Noel Gallagher's High Flying Birds om headliner te zijn.

De groep van Liam speelde op zaterdag voor het eerst twee Oasis-nummers. 'Rock and Roll Star' werd opgedragen aan 'the one and only Noel Gallagher'. Daarna speelde de groep 'What's the Story (Morning Glory)', ook van Oasis, dat dan weer spottend opgedragen werd aan de 'High Flying Smurfs'. 

Er zijn heel wat mensen die denken dat het binnen dit en enkele jaren tot een Oasis-reünie komt. Om het zover te laten komen, zal het tot een verzoening moeten komen tussen de Gallagher-broertjes. 

Liam Gallagher zal met Beady Eye 'Wonderwall' spelen tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen. Die eer was eerst weggelegd voor Noel, maar die weigerde.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees