Mooie namen op gratis Parkconcerten

Mooie namen op gratis Parkconcerten

The Antler King kan u bewonderen op donderdag 16 augustus. Foto: dpw

Moortsele -

Donderdag 2 augustus treedt Anton Walgrave aan op de gratis Parkconcerten in Moortsele. Van de maand kan u nog 4 concerten bijwonen, telkens op donderdagavond.

De Parkconcerten - een organisatie van de Oosterzeelse cultuurdienst - in de idyllische pastorietuin achter het Moortseelse Erfgoedhuis zijn intussen al 5 jaar een vaste afspraak op de zomerse cultuuragenda. Begin juli mocht Aardvark al de spits van dit seizoen afbijten, maar in augustus staan nog vier toppers op het donderdagavondmenu.

Op 2 augustus treedt Anton Walgrave aan, een ras-singer-songwriter die al op z'n 9de zijn eerste demo afleverde. Met ‘As You Are’ lanceerde hij vorig jaar na 4 jaar stilzwijgen een sterke comebackplaat.

Op 9 augustus is Tiger Lili van de partij. De band rond zanger Ben Van Camp won in 2011 de Dranouterrally.

Een week later, 16 augustus dus, kan u genieten van The Antler King. Maarten Flamand en Esther Lybeert verdienden hun sporen eerder bij onder anderen Stash, en stampten in 2010 deze groep uit de grond die moeilijk voor één gat te vangen is.

Asi Sea sluit op 23 augustus deze jaargang van Parkconcerten af. Verwacht u aan wereldmuziek met een zweem van blues, rock en Arabische swing. ‘Dirk Ongenae van Asi Sea is de broer van Katlee Jones’, zegt cultuurbeleidscoördinator David De Landsheere. ‘Katlee, die momenteel furore maakt als countryzangeres in de States, was de eerste artieste die ooit een Parkconcert gaf in Moortsele. Zo is de cirkel na vijf jaar mooi rond gemaakt.’

De Parkconcerten zijn allemaal gratis bij te wonen en starten telkens om klokslag 20u30.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio