Extra tickets voor uitverkocht XO Belgium

Houthalen-Helchteren -

Het uitverkochte dancefestival Extrema Outdoor (XO) Belgium, dat zal plaatsvinden op 10 en 11 augustus aan het recreatiestrand De Plas, krijgt toelating van het gemeentebestuur om haar capaciteit te verhogen.

In samenspraak met burgemeester Alain Yzermans (SP.A) komen er 2.000 extra tickets voor de festivalzaterdag op de markt, alsook 500 combitickets. Dat laat organisatie Extrema weten.

De tweede editie van XO Belgium, voorheen Extrema Outdoor, was een week geleden uitverkocht. ‘We werden overspoeld met vragen van bezoekers die op zoek waren naar een ticket’, zegt organisator Ugur Akkus. ‘Oorspronkelijk kozen we voor een capaciteit van 15.000, maar omdat het terrein plaats heeft voor veel meer bezoekers, vroegen we de gemeente om de capaciteit te verhogen.’

Burgemeester Yzermans wil met deze beslissing de jeugd in zijn gemeente tegemoetkomen.

Op zaterdag 4 augustus om 12 uur start de verkoop van de extra tickets. De kaarten zullen te koop worden aangeboden in de webshop van extrema.be en bij alle Belgische filialen van Free Record Shop. Meer informatie over het tweedaagse festival is terug te vinden op extrema.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio