Celebs

Sheryl Crow vreest voor haar leven

Sheryl Crow vreest voor haar leven

Foto: pn

Sheryl Crow heeft bij een rechtbank in Los Angeles een contactverbod aangevraagd voor een fan. De zangeres beweert dat de gestoorde fanatiekeling ervan overtuigd is dat zij geld van hem gestolen heeft. Volgens wettelijke documenten die TMZ heeft bemachtigd, zou hij haar zelfs met de dood hebben bedreigd.

Sheryl Crow heeft net een aanvraag tot contactverbod ingediend tegen de 45-jarige Phillip Gordon Sparks. In april zou de fan begonnen zijn met het posten van verontrustende berichten op Facebook.

In de kranten vertelt Crow: 'Voor mij is Sparks duidelijk gestoord, want zijn zieke posts staan vol laster en hij gaat onophoudelijk als een razende tekeer.' De zangeres vertelt dat Sparks in een van zijn posts beweerde dat zij 'in zijn huis had ingebroken omdat ze op zoek was naar zijn pistool.'

'In andere posts verkondigde hij dat ik hem zogezegd stiekem filmde, dat ik hem onder arrest probeerde te krijgen en dat ik geld van hem gestolen had.' Crow merkt op: 'Al deze beschuldigingen zijn, natuurlijk, onwaar.'

Sheryl Crow vertelt hoe Sparks haar pas vorige week echt deed schrikken: hij verscheen in de kantoren van de 'Screen Actors Guild' en zou tegen een medewerker verteld hebben dat hij Crow zou neerknallen. Ze werd meteen op de hoogte gebracht van dit onrustwekkende nieuws en nu vreest ze voor de veiligheid van haar familie, haar werknemers en haar manager. De singer-songwriter heeft bescherming gevraagd voor zichzelf en zestien anderen, waaronder haar twee zonen en de nanny.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees