Beauty

Benieuwd naar het parfum van James Bond?

Heeft u zich ooit al afgevraagd hoe James Bond rook? Volgende maand komt u het antwoord te weten, want naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van de filmheld en de première van de nieuwste film lanceert Harrods een James Bond 007 parfum.

Het parfum, bedoeld voor 'twintigers en dertigers die houden van Bond, avontuur, gagdets, reizen en een echte gesofisticeerde man willen zijn', bevat noten van appel, sandelhout, lavendel en mos. Een samenstelling die een beetje ruikt naar hooi, aldus het persbericht van Procter and Gamble. Niet meteen een geur waarmee we de stoere Bond associëren, maar de charmeur heeft gelukkig genoeg andere troeven in huis.

Het parfum wordt gelanceerd op 15 augustus in het Londense luxewarenhuis Harrods. De 23ste Bond-film, Skyfall, wordt eind oktober in de cinemazalen verwacht.

Ook de vrouwelijke fans van James Bond blijven niet met lege handen achter. Voor hen brengt O.P.I. een exclusieve collectie nagellak uit met als blikvanger 'The Man with the Golden Gun', een 18 karaat gouden nagellak. De limited edition nagellak - ook verpakt in een gouden flesje - is samen met de elf andere kleurtjes vanaf oktober te koop.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees