Mode

Madonna's schoenencollectie verkoopt als zoete broodjes

Madonna's schoenencollectie verkoopt als zoete broodjes

Foto: WWD

Hoewel haar cd's niet meer zo snel over de toonbank gaan als weleer, lijkt het met Madonna's schoenenlijn een pak beter te gaan. Amper een week nadat het Britse luxewarenhuis Selfridges de collectie lanceerde, zijn een groot deel van de schoenen al uitverkocht.

Volgens Helen Attwood, verantwoordelijk voor de schoenenafdelingen van Selfridges, is de exclusieve pop-upshop met Madonna's collectie Truth or Dare in hun vestiging op Oxford Street een schot in de roos. 'Het is een van de meest succesvolle celebritysamenwerkingen ooit. We hebben al bijna de helft van de modellen moeten bijbestellen', vertelde Attwood aan Vogue.co.uk.

De popster heeft voor deze collectie de hulp ingeroepen van haar goede vriendin en styliste Arianne Phillips. Zowel pumps, ballerina's, enkellaarsjes als kniehoge laarzen maken deel uit van de  60-delige schoenencollectie. De prijzen schommelen tussen 70 en 265 euro. De schoenen zullen vanaf september ook verkrijgbaar zijn bij de webshop ASOS en de Amerikaanse ketens Aldo en Macy's.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees