Celebs

Kristen Stewart en Robert Pattinson ruziën om hond

Kristen Stewart en Robert Pattinson ruziën om hond

Foto: pn

Na het slippertje van Kristen met regisseur Rupert Sanders, zette Robert Pattinson een punt achter hun relatie. Het 'Twilight'-koppel heeft nog geen kinderen samen, maar toch zijn ze momenteel verwikkeld in een hevige strijd om de voogdij... van hun hond.

Het staat vast dat de 22-jarige Kristen haar kat zal houden, maar over hun geadopteerde viervoeter Bear raakt het koppel het maar niet eens. Nadat Pattinson zijn eigen spullen uit hun gezamenlijke woning haalde, vertelde hij zijn ex-vriendin dat hij ook hun hond zou meenemen.
Stewart is echter niet van plan om Bear zomaar te laten gaan, zeker niet nu ze zo'n speciale band met hem heeft opgebouwd. Ze heeft de hond als puppy namelijk bijgestaan in de strijd tegen het parvovirus, dat dodelijk kan zijn. Een bron vertelde Radar Online dat Kristen gedeelde voogdij wil, maar dat Pattinson zo gekwetst is door haar slippertje dat hij zijn hond niet wil missen tijdens deze moeilijke periode.

'Voor de affaire publiek werd, overwogen Robert en Kristen om een nieuwe hond te adopteren,' aldus een insider. 'Ze waren hopeloos op zoek naar een speelkameraad voor Bear, maar ik vrees dat dat er niet meer in zit.'

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees