Rummens Dj-festival SummeRum'R groeit

Rummens Dj-festival SummeRum'R groeit

De organisatoren heten je welkom op het dj-festival. Foto: ppg

Rummen -

RumBlas pakt zaterdag 4 augustus uit met de tweede editie van het dj-festival SummeRum'R in een tent aan de Schelfstraat. Na een goede start vorig jaar, willen de organisatoren het festival alleen maar zien groeien.

‘Nieuw voor deze editie zijn de grotere affiche, de vip-ruimte en de dj-contest’, kondigt Caroline Baillien, marketing- en communicatieverantwoordelijke, aan.

‘SummeRum'R zal dit jaar niet zomaar aan je voorbijgaan dankzij een originele reclamecampagne: vijfduizend eenvoudige flyers waaraan snoepjes vastzitten. Spandoeken en strandhuisjes op strategische plaatsen hebben vooral als doel potentiële bezoekers aan het evenement te herinneren. Een derde belangrijke pijler in de campagne is sociale netwerking: ongelooflijk hoeveel mensen je kunt bereiken met een simpele muisklik.’

‘SummeRum'R is tot stand gekomen omdat er voor de jongeren in de zomer in Rummen niets was om zich uit te leven’, voegen algemeen coördinator Christian Baillien en voorzitter Dirk Luwel toe.

SummeRum'R vindt plaats achter het voetbalplein van SK Rummen. Van 18 tot 21 uur kan je er de SummeRum'R dj-contest beleven waar zes finalisten het tegen elkaar opnemen. Om 21.30 uur gaat het grote SummeRum'R-feest van start. Blikvangers van de avond zijn Robert Abigail uit Nederland en StereoClash. Daarnaast staan ook Monomaniacs, Bass Bangers, Music Victim en Overdosed House Victims garant voor een onvergetelijke zomeravond.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio