50 vacatures bij nieuwe Delhaize Ring Shopping

Kortrijk -

Delhaize opent eind oktober een nieuwe supermarkt in de gebouwen van Ring Shopping Noord in Kortrijk. Met deze nieuwe winkel creëert Delhaize in eerste instantie 50 nieuwe jobs die ze voor eind augustus wil invullen.

Woensdag 8 augustus organiseert Delhaize in samenwerking met de VDAB een jobdag, zodat alle geïnteresseerden kunnen ontdekken wat Delhaize te bieden heeft als werkgever.

Delhaize komt op de plaats waar vroeger Carrefour zat. Er worden zowel kassiers als rayonverantwoordelijken, aanvullers en verkoopsmedewerkers gezocht. Vanaf september starten de opleidingen van de nieuwe medewerkers om hen klaar te stomen voor de eigenlijke opening. Die verkoopsopleidingen zijn in bestaande winkels van Delhaize in Kortrijk en Roeselare.

Veel jobs

De Leiestreek krijgt er in één klap 100 nieuwe jobs bij. Ook voor de nieuwe Albert Heijn die eind augustus open gaat in Harelbeke werden 50 mensen gezocht. Die vacatures zijn ondertussen al ingevuld. Wie wil solliciteren bij Delhaize en uitgenodigd wil worden op de jobdagen: mieke.desmet@vdab.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio