Celebs

Naaktfoto Miley Cyrus gelekt

Naaktfoto Miley Cyrus gelekt

Foto: photo news

Er is een naaktfoto van Miley Cyrus opgedoken op het internet. De popster poseerde in bad voor een bevriende fotograaf, vermoedelijk om nadien haar verloofde Liam Hemsworth te verrassen. Het kiekje dook ondertussen echter al op verschillende plaatsen online op.

De naaktfoto van Miley Cyrus verscheen voor het eerst op op de blog Life of the Rich and Famous. De website claimt dat het beeld deel uitmaakt van een private fotosessie die Cyrus in 2011 hield met fotograaf Vijat Mohindra. De zangeres was toen 18. 

De sexy foto zou bedoeld geweest zijn voor haar verloofde, 'Hunger Games'-acteur Liam Hemsworth. Maar ondertussen is de badende Cyrus overal op het internet te bewonderen. De fotograaf besloot zelf ook een graantje mee te pikken en plaatste de foto in kwestie samen met de rest van de reeks op zijn eigen website.

Gelukkig voor Cyrus gaat het om een redelijk stijlvolle serie foto's, in vergelijking met wat in het verleden al van andere celebs online lekte. Op geen enkel kiekje is de 'Hannah Montana'-ster volledig naakt te zien. Zelfs op de badfoto blijven borsten strategisch bedekt. 

Bekijk de fotoserie op de website van Vijat Mohindra.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees