Channel Zero in extremisch aan programma toegevoegd

Crammerock pakt groots uit

Crammerock  pakt groots uit

Robin Tulkens belooft een memorabele Crammerock Foto: Paul Van Landeghem

Stekene - Crammerock 2012 wordt een memorabele editie zoveel is nu zeker. Niet minder dan 44 bands maken zich op voor het Stekense festival.

Eerder werden al toppers als White Lies, Lamb, Triggerfinger, Ozark Henry, Arsenal en Etienne De Crécy aangekondigd en daar worden nu Channel Zero, Absynthe Minded, 't Hof van Commerce, School Is Cool, Kraantje Pappie, Gers Pardoel en Vive La Fête aan toe gevoegd.

‘Wij hebben er alles aan gedaan om een ijzersterk programma aan te bieden’, zegt medeorganisator Robin Tulkens. ‘Door de verhuizing naar onze nieuwe site kon het festival vorig jaar productioneel ferm groeien, en die groei willen we nu bestendigen.’

Comfort

'De focus ligt dit jaar weer op comfort voor de artiesten, de medewerkers en de bezoekers', zegt Tulkens. Daarom investeren we dit jaar fors in de uitbreiding van de randanimatie en de festivalmarkt'.

OVAM

De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) koos Crammerock als voorbeeldevenement omdat Crammerock zich inspant om afval te voorkomen en te sorteren, zowel op het festivalterrein als op de camping.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio