Keuzes maken op Pukkelpop

Het uurschema voor Pukkelpop staat online. Meteen werd ook bekendgemaakt dat de festivalgangers zich aan heel wat randanimatie mogen verwachten: van het Salon Fou en de Jamcaravan tot de parodie-coverband Blaas of Glory.

Op de website van Pukkelpop kun je het uurschema van de drie festivaldagen nu al bekijken en je op die manier voorbereiden op de keuzes die je hoe dan ook zult moeten maken. Ga je naar Goose of Lykke Li? Maak je de reünie van The Stone Roses mee of laat je je betoveren door Jamie Woon? Feesten op Chase & Status of rocken met The Afghan Whigs? De wondermooie melodieën van Feist of het feestgedruis van nationale held Netsky? Rocken met The Black Keys of dansen op Miike Snow? Foo Fighters of Wilco? 

De Petit Bazar is volgens de organisatoren 'de zotste uithoek van de festivalweide'. 'Je kan je muzikaal talent tonen in de Jamcaravan, foto's maken in de fotobooth, genieten van optredens en shows van onder andere de Tripple P Brassband, Blaas of Glory en veel meer.'

In het Salon Fou kun je terecht als je er goed wilt uitzien. Schmink-beurten, naar de kapper gaan, tatoeages zetten en je festivalkleding pimpen. het kan er allemaal.

Net als andere jaren zullen er een reuzenrad en een spin-attractie zijn.

www.pukkelpop.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees