Celebs

Ryan Lochte heeft een oogje op Blake Lively

'Piers Morgan Tonight' mocht Ryan Lochte, een van de sterren van het olympische zwemtoernooi, verwelkomen. Het werd een openhartige en onderhoudende tête-à-tête waarin de zwemmer toegaf dat hij een zwak heeft voor actrice Blake Lively.

Op de vraag welke beroemde vrouw hij zou willen meenemen naar een onbewoond eiland om de rest van zijn leven mee door te brengen, antwoordde Lochte: 'Blake Lively, zij is beeldschoon.' Hoewel Lochte de 'Gossip Girl'-ster nog nooit heeft ontmoet, gaat Morgan ervan uit dat het voor de atleet geen probleem zou mogen zijn om haar uit de armen van Ryan Reynolds te stelen.
'Reynolds is overgewaardeerd. Hij is helemaal niet zo knap en zijn crawl is toch niet je dat. Ik vind dat je ervoor moet gaan,' aldus Morgan.

Piers Morgan verwees in de CNN show ook naar een merkwaardig bericht dat de moeder van Lochte de wereld instuurde. Mama Lochte onthulde onlangs dat haar zoon momenteel enkel tijd heeft voor onenightstands.
De zwemmer kon ermee lachen en zei dat hij begreep wat zijn moeder daarmee had bedoeld.
Hij verzekerde dat het niet betekende wat iedereen dacht. Zijn moeder wou eigenlijk zeggen dat hij af en toe een date heeft, maar geen tijd heeft voor een vaste relatie. In deze fase van zijn leven komt het zwemmen op de eerste plaats.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees