Glenn speelt thuismatch op Paal op Stelten

Glenn speelt thuismatch op Paal op Stelten

Glenn Claes was de favoriet van de festivalgangers. Foto: pbvm

Paal -

Glenn ‘The Voice’ Claes speelde gisteren zondag een thuiswedstrijd tijdens de zestiende editie van Paal op Stelten.

De artiest uit Beverlo pakte zonder veel moeite het thuispubliek in: zijn - vooral vrouwelijke - fans stonden hem dan ook al lang op te wachten, met spandoeken en bloemen.

Glenn had ook zijn vrienden meegebracht van The Voice on Tour, onder wie Axelle uit ­Leopoldsburg, die ook al een thuismatch speelde. Tenslotte was er ook nog Regi van Milk Inc, nog een artiest van de streek. Milk Inc sloot Paal op Stelten af en kreeg de handjes vlot op elkaar.

Met Kato, Soulbrothers en Les Truttes had het festival nog meer klasbakken in huis om er een echt ambiancefestival van te maken. De enkele lichte buitjes konden de pret niet bederven: de regenschermen waren trouwens binnen handbereik. Ludo Claes, organisator bij Toerisme Beringen, schatte het aantal festivalgangers op 10.000 en dat is net iets minder dan vorig jaar. Boosdoener bleek de licht bewolkte hemel te zijn. De organisatoren hadden gehoopt op 12.000 bezoekers.

Het hoofdpodium stond ook dit jaar, net als vorige keer, op de parking van De Wissel en niet op het evenementenplein. Dat is volgens de organisatie niet geschikt wegens te klein voor podium en publiek. In de namiddag zorgen Bandits - bekend van Ketnet - voor de nodige ambiance bij het jeugdig publiek.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio