Jongeman levengevaarlijk gewond bij steekpartij

Borgerhout -

Een 26-jarige man uit Deurne is vrijdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een steekpartij op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Een drugsgerelateerde twist ligt mogelijk aan de basis van het incident.

Rond 20 uur was discussie ontstaan ter hoogte van het cultuurhuis De Roma. Slachtoffer Khalid en zijn kameraad Benny hadden het aan de stok gekregen met vier andere mannen. Plots voegde zich ongemerkt een vijfde man bij het gezelschap. Hij greep Khalid langs achteren vast en stak hem met een knipmes in de linkerzij. Daarop vluchtte de dader richting Engelselei.

De hevig bloedende Khalid zette nog de achtervolging in, maar moest die onderweg staken. De jongeman werd door een voorbijganger naar de spoedafdeling van het Stuivenbergziekenhuis gebracht. Daar werd zijn toestand gestabiliseerd en kon de politie hem verhoren. Over de precieze aanleiding van de discussie bleef het slachtoffer erg vaag. De politie is inmiddels met een onderzoek gestart. Op de plaats van de feiten werd enkel een plas bloed aangetroffen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio