Gezinsbond Wevelgem viert 90ste verjaardag

Wevelgem -

De Gezinsbond in Wevelgem blaast op 15 augustus negentig kaarsjes en laat dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Om hun verjaardag te vieren nodigt Gezinsbond Wevelgem alle inwoners vriendelijk uit op hun verjaardagevenement.

Op zondag 19 augustus valt er in de gemeentelijke basisschool afdeling Kweekstraat heel wat te beleven. Tussen 14 en 15 uur is er een vrije start van een gezinsfietstocht, langs rustige wegen van zo'n 20 kilometer. In de namiddag is er ook een fotozoektocht voor de hele familie en een dierenzoektocht voor de kinderen voorzien. Alle bezoekers kunnen de hele namiddag ook een kijkje gaan nemen naar de tentoonstelling ‘90 jaar Gezinsbond’ en kunnen naar de avond toe ook een hapje eten. Voor Kip aan't spit met frietjes, vier groentjes en alle sausen betaal je 8 euro. Een vegetarisch stoofpotje kost evenveel. Voor kinderen tot 12 jaar is er voor slechts 3 euro een kindermenu voorzien met frietjes, kippennuggets, groentjes en saus.

De activiteiten kosten voor niet-bondsleden 10 euro voor een volwassene en 5 euro voor een kind. Bondsleden van hetzelfde gezin kunnen van een gezinsprijs van 20 euro genieten. In de prijs zit de fietstocht, een verzekering en een aandenken inbegrepen. Inschrijven kan op de website www.gezinsbondwevelgem.be, maar moet wel voor 15 augustus gebeuren.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio