Celebs

Nicki Minaj en M.A.C. zamelen 250 miljoen dollar in

Nicki Minaj en M.A.C. zamelen 250 miljoen dollar in

De laatste beroemdheden die de lippenstift promootten waren rapster Nicki Minaj en zanger Ricky Martin Foto: Styletoday, M.A.C.

Dankzij de lippenstift 'Viva Glam' heeft M.A.C. 250 miljoen dollar, oftewel zo'n 204 miljoen euro, kunnen inzamelen voor haar aidsfonds.

Op de Internationale Aidsconferentie in Washington DC kon beautymerk M.A.C. de wereld goed nieuws melden. De verkoop van hun lippenstift 'Viva Glam' zorgde voor een opvallende hoog ingezameld bedrag van 250 miljoen dollar.

Beautygigant M.A.C. richtte haar aidsfonds, samen met het Viva Glam-idee, achttien geleden op. Ieder jaar wordt er een nieuwe versie van de Viva Glam-lippenstift gecreëerd waarvoor een celebrity model staat. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar het goede doel.

De laatste twee celebs die de make-up promootten waren rapster Nicki Minaj en zanger Ricky Martin. Minaj was er dan ook bij toen het leuke nieuws werd meegedeeld. M.A.C. lijkt een boontje te hebben voor rapsters, want naast zangeres Nicki Minaj is Eve de tweede Viva Glam-ambassadrice.

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees