Fotograaf onthult naaktfoto's Miranda Kerr

Fotograaf onthult naaktfoto's Miranda Kerr

Foto: pn

Het aantal foto's van Miranda Kerr in sexy lingerie of minuscule bikini zijn eindeloos, maar naaktfoto's van het Australische supermodel vinden is een grotere uitdaging. Tot nu toe dan toch, want op het internet doken foto's op die Kerr in al haar glorie laten zien.

Naaktfoto's van celebrities komen meestal aan het licht nadat hun gsm werd gehackt, terwijl zo'n foto's van modellen vaak opduiken via fotoshoots die plaatsvonden voor ze geweldig beroemd werden. Ook de beelden van Miranda Kerr werden vastgelegd door een professionele, Franse modefotograaf, Laurent Darmon. Op de foto's flirt de brutale brunette speels met de camera, Kerr heeft duidelijk geen moeite om haar poedelnaakte lichaam te tonen.

Het is onduidelijk wanneer Kerr voor Darmon heeft geposeerd. Volgens Jezebel stonden de zwart-witfoto's even op de website van de fotograaf, maar werden ze er onmiddellijk terug afgehaald. De 'Victoria's Secret Angel' poseerde eerder al naakt voor 'GQ', de Pirelli kalender van 2010 en toen ze zwanger was stond ze model voor 'W Magazine'.

Wie benieuwd is naar de uitdagende foto's, kan ze hier bekijken.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees