Wagen rijdt in op marktkramer

ASSE - Een wagen is zaterdag tijdens de wekelijkse markt in Zellik ingereden op marktkramer Jean S. uit Asse toen die voor de wagen ging staan.

Marktkramer Jean S. (48) uit Asse stond zaterdag op de markt van Zellik.  Toen hij uit de Laarbeeklaan een grijze Mercedes break zag komen, die in de richting van de Brusselsesteenweg reed, maakte hij de bestuurder duidelijk dat hij niet verder mocht rijden omdat de markt er stond. De bestuurder trok zich niets aan van de signalen. Toen hij even verder moeilijkheden had om tussen de kramen door te geraken, ging de marktkramer voor de auto staan.

De bestuurder reed vervolgens in op de marktkramer, die zich kon vastgrijpen op de motorkap. Hij werd ongeveer 30 meter meegenomen. Uiteindelijk moest hij de wagen loslaten en reed de man met de auto gewoon verder.

De marktkramer raakte niet gewond. Agenten van de lokale politiezone AMOW deden de vaststellingen en aan de hand van enkele getuigen kon een nummerplaat achterhaald worden en zal het onderzoek verder gevoerd kunnen worden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio