Celebs

Robert Pattinson beschuldigt Kristen Stewart van tweede affaire

Robert Pattinson beschuldigt Kristen Stewart van tweede affaire

Foto: pn

Sinds het bedrog van Kristen Stewart aan het licht kwam, spendeert de actrice haar dagen met huilen. Dat doet ze bovendien in het huis van producer Giovanni Agnelli, wat (ex-)liefje Robert Pattinson op het idee brengt dat ze meer met hem deelt dan enkel haar tranen.

Het gaat niet goed met Kristen Stewart. Sinds haar slippertje met regisseur Rupert Sanders uitlekte en ze zich publiek verontschuldigde tegenover vriendje Robert Pattinson, logeert ze bij Agnelli. Kristen en de producer zijn al lang bevriend, maar daar heeft Robert geen boodschap aan. 'Rob kent Agnelli en heeft hem al vaak gebeld', vertelt een bron aan RadarOnline. 'Hij wil weten waarom Kristen bij hem logeert. Hij is enorm boos en beschuldigt Agelli ervan ook met Kristen te slapen'.

Volgens andere bronnen loopt het helemaal niet zo'n vaart en is Kristen vooral ongelukkig omdat haar relatie voorbij lijkt. 'Ze gedraagt zich als een tiener met liefdesverdriet', klinkt het. 'Al wat ze doet is de hele dag door wenen en ijs eten'.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees