Beauty

Julia Roberts verklapt haar grootste schoonheidsgeheim

Julia Roberts verklapt haar grootste schoonheidsgeheim

Foto: Photo News

Julia Roberts geniet samen met cameraman Daniel Moder en hun drie kinderen, de 5-jarige Henry en de 7-jarige tweeling Hazel en Phinnaes, met volle teugen van het leven. Deze 'Pretty Woman' wordt in oktober 45, maar ziet er nog steeds fantastisch uit. In het magazine You verklapt ze haar belangrijkste schoonheidsgeheimen: optimisme en humor.

Actrice en model Julia Roberts straalt, maar blijft met beide voeten op de grond: 'Ik word niet wakker met het gevoel dat ik buitengewoon ben. Ik besef maar al te goed hoeveel mensen er aan te pas komen om mij de look van een filmster aan te meten. Ik ben een gewone vrouw met een buitengewone job.'

Volgens Roberts is een zonnige ingesteldheid haar grootste schoonheidsgeheim: 'Ik geloof dat optimisme en gevoel voor humor helpen, maar geluk is iets wat je zelf in stand moet houden. Eens je het gevonden hebt, is dat de sleutel tot schoonheid. Dat, de oogcrème van Lancôme en veel kussen!'

Roberts doet inspanningen om haar slanke lijn te behouden, maar wil daar niet te ver in gaan: 'Momenteel experimenteer ik met een glutenvrij dieet, maar ik ben niet bereid om alle lekkernijen op te geven'.

Julia Roberts lijkt wel het levende bewijs dat een moderne vrouw het allemaal kan hebben. 'Dat hangt er natuurlijk van af hoe je 'alles hebben' definieert. Anderen kunnen denken dat je heel weinig hebt, terwijl jij je compleet gelukkig voelt. Zolang je zelf tevreden in het leven staat, heb je het allemaal. Hoe ouder je wordt, hoe meer je inziet dat het leven heel fragiel is. Ik denk dat dat een goede motivatie is om elke dag vrolijk te beginnen,' aldus Roberts in You.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees