Celebs

Elton John: 'Madonna lijkt wel een kermisstripster'

Elton John: 'Madonna lijkt wel een kermisstripster'

Foto: pn

Sir Elton John was in de Australische nieuwsshow 'Sunday Night' niet mild voor Madonna. De Queen of Pop had Lady Gaga eerder beschuldigd van plagiaat en Elton John voelde zich verplicht om het voor zijn vriendin op te nemen. Hij noemde Madonna een 'kermisstripster' en bestempelde haar laatste tournee als een echte flop.

In 'Sunday Night' verdedigde Elton John zijn goede vriendin Lady Gaga, die ook meter is van zijn zoon Zachary. De 65-jarige zanger verweet Madonna dat ze zich vreselijk had gedragen tegenover Gaga en nam hierbij absoluut geen blad voor de mond: 'Ze is een echte nachtmerrie. Sorry, maar haar carrière is voorbij. Haar tour was een ramp'.

Madonna haalde uit naar Gaga door te beweren dat 'Born This Way' niets meer was dan een reproductie van haar eigen hit uit 1989, 'Express Yourself'. Volgens John illustreert de kritiek op Lady Gaga de wanhoop van de 53-jarige zangeres. Door haar een echte 'kermisstripster' te noemen verwijst hij naar de blote borsten en billen die Madonna tijdens haar laatste optredens ongevraagd liet zien.

Of het ooit nog goed komt tussen de twee beroemdheden valt sterk te betwijfelen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees