Opvolger van Man Bijt Hond heet Iedereen Beroemd

Op een persconferentie heeft Eén dinsdag de programma's voorgesteld die dit najaar, vanaf 3 september, op de zender te zien zullen zijn. De naam van het programma dat 'Man Bijt Hond' moet doen vergeten, wordt 'Iedereen Beroemd'.

Bart De Pauw krijgt er dan weer een eigen spelprogramma. in Twee tot de zesde macht zullen BV's en niet-BV's het tegen elkaar opnemen. Ook Luc Appermont wordt weer quizmaster: op zaterdag neemt hij Vroeger of Later voor zijn rekening.

Eva Daeleman zal samen met Caroline Verbrugghe het lifestyleprogramma Fabriek Romantiek presenteren, van de makers van Dagelijkse kost. Ook Brahim krijgt een eigen programma: In the mix. Daarin brengt hij telkens een jonge muzikant en een gevestigde waarde in de Vlaamse muziek samen om het te hebben over muziek en de generatiekloof. In Loslopend wild worstelen vrouwen en mannen zich door grappige, maar herkenbare situaties.

Eén zal ook docu-reeksen uitzenden. Zo is er Ik leef verder, dat het verhaal brengt van Vlamingen die wachten op een transplantatie. Annick Ruyts trekt de wijde wereld in voor Tot aan de maan en terug. Vlaamse vakmensen mogen hun ding doen in een compleet nieuwe omgeving in Beroepen zonder grenzen.

In de nieuwe programmatie van Eén is veel plaats voor fictie. Programma's als De Vijfhoek, The spiral, Quiz me quick, Wolven en Salamander zullen hun weg vinden naar de zender.

Het late Journaal wordt voortaan elke dag om 22.15 uur uitgezonden en zal elke avond een kwartier duren.

Freek Braeckman en Tomas De Soete zullen samen een nieuwe avondshow gaan presenteren.

Gevestigde waarden die blijven, zijn Thuis, Dagelijkse kost, Blokken, Eeuwige roem, Ook getest op mensen, Koppen en Het Journaal.

De zender kondigt ook aan dat alle programma's die tussen 18 en 22.30 uur uitgezonden zullen worden, van Vlaamse makelij zullen zijn.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees