Jozefse Feesten negeren Herbakkersfestival

Jozefse Feesten  negeren Herbakkersfestival

Zanger Danny Brendo. Foto: emv

Eeklo -

Dit jaar vallen de Jozefse Feesten opnieuw in het zelfde weekend als het Herbakkersfestival, maar daar trekken ze zich in de Abdijstraat niet veel van aan.

Integendeel, ze vieren hun veertigste kermiseditie met een goed gestoffeerd programma. Zo is er op vrijdag 10 augustus een Tjoekbaltornooi van de Chiro (19.30 uur) en treedt op vrijdag 11 augustus de NRJ-band op in de feesttent aan het parochiaal centrum (21 uur).

Topdag is zondag 12 augustus en de Abdijstraat is dan ook verkeersvrij gemaakt voor de oldtimertractoren en kinderrommelmarkt (vanaf 9 uur).

Het is ook uitkijken naar de meeting van tuningcars (11 uur) door Mano Pojects en een demonstratie met telegeleide auto's (14 uur) door RC Buggy Team Eeklo.

's Avonds wordt de veertigste verjaardag in de verf gezet met een vedettenparade van de lokale zangtalenten Andy Smet, Danny Brendo, Dirk Duval en Fil Filips. Ook Chris Reilhof en Toni Servi zijn vanaf 20.30 uur van de partij. Maandag 13 augustus brengt een seniorennamiddag met Erik Wille en een jeugdnamiddag (allebei om 14.30 uur).

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio