Celebs

'Verkrachting door Melvin is geen fabeltje'

'Verkrachting door Melvin is geen fabeltje'

Foto: pn

Debby Gommeren (24), bekend uit programma's als 'Beauty and The Nerd' en 'Take Me Out', vertelt in het tijdschrift Dag Allemaal haar versie van wat er die bewuste avond gebeurde met Ketnetwrapper Melvin (29).

Hoewel Melvin ontkent dat hij Debby verkrachtte en spreekt van seks met wederzijdse toestemming, laat Debby aan Dag Allemaal weten dat haar verhaal 'geen fabeltje' is. 'Anders zou ik er geen zaak van maken', vertelt ze.

'Er was iets in mijn drankje gedaan, waardoor ik me niet meer álles herinner', gaat ze verder. 'Maar sommige gebeurtenissen kan ik me nog zeer scherp voor de geest halen, al wil ik daarover niet in detail treden. Da's voor het onderzoek'.

Wie er precies iets in haar drankje deed, weet ze niet. 'Maar ik ben er wel zeker van dat ik verdoofd werd. Ik vermoed door Melvin, maar zeker ben ik daar niet van'. Debby benadrukt ook dat het niet echt goed met haar gaat: 'ik word geplaagd door nachtmerries, slaap nauwelijks en ben in behandeling bij een psycholoog'.

Melvin zelf vindt het niet verstandig om commentaar te geven op haar verhaal en wil enkel kwijt dat hij 'zeer sterk in zijn schoenen staat'. Zijn advocaat, Johan Platteau, reageert wel: 'Ongelofelijk hoe wispelturig die vrouw is', vertelt hij. 'Vandaag zegt ze A, morgen B. Ik denk dat ze alleen uit is op sensatie. Ze heeft Melvin onlangs nog laten weten dat ze haar klacht zou intrekken'. Op de vraag waarom ze dit deed, wenst Debby liever niet te antwoorden.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees