Celebs

Robert Pattinson doorbreekt het zwijgen

Robert Pattinson doorbreekt het zwijgen

Foto: Photo News

Robert Pattinson geeft voor het eerst sinds de split met Kristen Stewart een interview. Volgens magazine Us Weekly zal hij op de Amerikaanse televisie verschijnen in de ontbijtshow 'Good Morning America' om zijn laatste film 'Cosmopolis' te promoten.

'Cosmopolis', een film van regisseur David Cronenberg naar het boek van Don DeLillo, kwam bij ons al enkele maanden geleden in de zalen uit. In de Verenigde Staten gaat de prent pas volgende week in première.

Robert Pattinson is op 13 augustus niet alleen aanwezig bij de eerste vertoning van de film in New York, maar zal twee dagen later ook in de televisieshow 'Good Morning America' opdraven. Dat meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het wordt Pattinsons eerste openbare interview sinds het nieuws naar buiten kwam dat Kristen Stewart hem bedrogen had met regisseur Rupert Sanders. 

Pattinson verbleef de laatste dagen in het buitenverblijf van bevriende actrice Reese Witherspoon in Californië. Afgelopen zaterdag trok hij nog met wat vrienden naar een westernbar genaamd Dear Lodge. Of de acteur het in zijn televisie-interview ook zal willen hebben over zijn privéleven - en dan vooral de affaire met en van Kristen Stewart - is nog maar de vraag.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees