Seks & Relaties

Astrologe plant huwelijk, maar moet echtgenoot nog leren kennen

Astrologe plant huwelijk, maar moet echtgenoot nog leren kennen

Foto: shutterstock

Wie zijn toekomst kan voorspellen, heeft een streepje voor. Zo weet Anita Chakra Burtty, een 42-jarige Australische astrologe, nu al dat ze in oktober de ware zal leren kennen. En dus begon ze al met het plannen van haar huwelijk in april volgend jaar.

Waar en hoe ze haar perfecte man tegen het lijf zal lopen, kan Anita niet voorspellen. Maar ze is wel '100 procent zeker' dat het in oktober of november zal gebeuren. En omdat de astrologe uit Sydney er liever geen gras over laat groeien, plande ze alvast haar huwelijk in april volgend jaar. Ze kocht haar trouwjurk, bestelde bloemen, reserveerde een strandtent voor haar receptie en liet vrienden uit Engeland overkomen. Zelfs beste vriend Jeremy, die wel een partner heeft, moest zijn trouwdatum verzetten omdat zijn huwelijk anders zou samenvallen met het hare.

'Het is geen groot probleem als ik hem niet tegenkom, maar ik weet dat het wel zo zal zijn', vertelt Anita. 'Ik hoop dat hij, wanneer hij me leert kennen, zal beseffen dat ik leuk, vrijgevig en lief ben en dat hij het niet erg zal vinden dat ik ook een beetje gek ben'. Beste vriend Jeremy vindt het alvast niet erg dat hij zijn huwelijk moest verzetten. 'Ik zou geen goede vriend zijn als ik haar niet zou geloven en steunen', liet hij weten.

 

 

 

 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees