Celebs

Gwen Stefani draagt make-up om man te plezieren

Gwen Stefani draagt make-up om man te plezieren

Foto: Photo News

Gwen Stefani ziet er niet alleen in het openbaar piekfijn opgemaakt uit, ook thuis houdt ze haar make-up ten allen tijde bij. Ze doet dat naar eigen zeggen om echtgenoot Gavin Rossdale te plezieren. Die houdt ervan dat zijn vrouw mooi geschminkt rondloopt. Zo vertelde Stefani in een interview met het Amerikaanse blad Harper's Bazaar.

Gwen Stefani's make-up is haar handelsmerk. Je ziet de zangeres nooit ofte nimmer zonder felrode lippenstift en zwart aangezette ogen onder de perfect gekapte blonde coupe. Over het belang dat ze hecht aan haar stijl sprak Stefani al vaker in het verleden, maar nu onthulde ze voor de eerste keer dat ook man Gavin Rossdale, gitarist bij de band Bush, er voor iets tussen zit.

Stefani tegen het modetijdschrift Harpers' Bazaar: 'Ik wil graag dat mijn man me nog liever ziet, en hij vindt het leuk als ik make-up draag.' Tijdens het gesprek verklapte de zangeres van de groep No Doubt ook dat ze die dag haar beautyroutine al twee keer had doorlopen: 'Ik schminkte me deze ochtend voor ik mijn kind naar school bracht en dan ging ik naar huis, waste mijn gezicht en deed mijn make-up opnieuw voor dit interview.'

Gwen Stefani is 42 en heeft twee kinderen met Gavin Rossdale, Kingston (6) en Zuma (4).

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees