Jobstudent van de week: Alexander Labens

Jobstudent van de week: Alexander Labens

Alexander Labens werkt in één van de bekendste viswinkels in Oostende: Bij Moustache.  Foto: dji

Oostende -

De ‘jobstudent van de week’ is Alexander Labens (16). De jongeman werkt van 15 juli tot 15 augustus in ‘Bij Moustache’, één van de bekendste viswinkels in Oostende.

Bij Moustache is gespecialiseerd in belegde broodjes en verse schelp- en schaaldieren. De naam van de zaak verwijst naar oprichter Jean-Marie Bolle. Dochter Kim Bolle en haar man Michaël Heimans zijn de huidige uitbaters.

‘Ik ben hier via een interimkantoor terechtgekomen. Mijn taak is om de klanten te bestellen, de toonbank aan te vullen en de tafels van de klanten op te ruimen en schoon te maken’, zegt Alexander, die volgend jaar Latijn-Moderne Talen zal studeren.

‘Maar eerst wil ik dus nog wat centjes verdienen om een brommer te kopen. Vorig jaar heb ik gewerkt in restaurant Den Oede Meuln in Stene van mijn oom Tom Labens. Dit jaar was het tijd voor iets anders. Bij Moustache is een leuk alternatief. Ik werk van 11 tot 15 uur. Aantrekkelijke uren dus, waardoor ik nog vrije tijd over heb. Als het aan mij lag, zou ik hier heel graag ook de komende jaren een vakantiejob doen.’

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio