Bestel een televisie... en ontvang een machinegeweer

De wegen van de internethandel zijn soms ondoorgrondelijk. Een man uit de Amerikaanse hoofdstad Washington bestelde op het net een nieuwe televisie, maar tot zijn grote verbazing kreeg hij een semi-automatisch machinegeweer geleverd. De politie is een onderzoek geopend naar de zaak.

 Seth Horvitz contacteerde onmiddellijk de politie toen hij geen televisie maar een SIG Sauer SIG 716 van Zwitserse makelij geleverd kreeg. 'De politie was een beetje verrast, dit hadden ze nog nooit meegemaakt', zei de man aan de lokale televisiezender Fox 5. De politie nam het wapen mee.

Volgens de strenge wapenwet in Washington DC is het bezit van dergelijk wapen immers strafbaar. 'Het is ook verboden om het te transporteren met de wagen, dus het kan niet teruggestuurd worden', zegt de man.

Horvitz bestelde de 'televisie' via de webwinkel Amazon bij een derde partij. Het pakket was wel degelijk aan hem geadresseerd. Volgens de factuur die in de doos zat, was het wapen echter voor een wapenwinkel in Pennsylvania bestemd. Volgens de website www.nydailynews.com zal Horvitz klacht indienen bij Amazon.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees