Man zwaargewond na crash met wagen van vriendin in Staden

STADEN - Bij een verkeersongeval op de Ieperstraat in Staden is woensdagavond een 32-jarige man zwaargewond geraakt. De bestuurder zou intussen niet langer in kritieke toestand zijn.

Het ongeval gebeurde rond 22 uur toen een 32-jarige man richting Vijfwegen reed. In de Ieperstraat verloor de bestuurder de controle over het stuur. 'Het voertuig ramde een geparkeerde wagen en een elektriciteitskast. Vervolgens ging het voertuig enkele keren over de kop om uiteindelijk op zijn dak tot stilstand te komen', zegt de woordvoerder van de politie. 

De bestuurder zat gekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. In eerste instantie bleek hij slechts lichtgewond te zijn, maar zijn toestand ging achteruit tijdens de reddingsoperatie. Het medisch urgentieteam kwam ter plaatse om het slachtoffer de eerste zorg toe te dienen, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Zijn toestand zou intussen niet langer kritiek zijn.

De wagen, die van de vriendin van het slachtoffer is, werd herleid tot schroot. De Ieperstraat werd enkele uren afgesloten voor alle verkeer.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio