Celebs

Uitgelekt: de huwelijksdetails van Natalie Portman

Uitgelekt: de huwelijksdetails van Natalie Portman

Foto: photo news

Actrice Natalie Portman (31) en haar vriend, regisseur Benjamin Millepied (35), zijn afgelopen zaterdag in ware hippiestijl getrouwd in Big Sur, Californië. De pers was niet welkom op de plechtigheid, maar nog geen week later sijpelen allerlei details van het trouwfeest door in de media.

Zo weet People dat de Amerikaanse actrice met Israëlische roots trouwde volgens de Joodse traditie. Het koppel gaf hun jawoord onder een choepa op het strand, met een glinsterende oceaan op de achtergrond. Naar verluidt droegen de twee tijdens de ceremonie ook elk een Joodse gebedssjaal en werd er op het einde glas op de grond gegooid.

Franse tradities
Maar ook enkele Franse tradities werden in ere gehouden omdat Millepied geboren is in Bordeaux. De genodigden kregen Parijse makarons als dessert in plaats van een typisch stuk bruidstaart. Daarnaast werd hen bij het verlaten van het trouwfeest een zakje bloemenzaad toegestopt waarop ‘Merci’ geschreven stond. 

Vegenistisch menu
Het magazine beweert ook dat Portman een veganistisch menu had besteld voor de genodigden omdat ze zelf geen dierlijke producten eet. Daarnaast zou de dj van dienst tot half drie ’s morgens hiphop gedraaid hebben.

Mila Kunis afwezig
Volgens een ruwe schatting van het blad waren er tussen de zestig en honderd gasten aanwezig op het feest waaronder Macaulay Culkin. Mila Kunis, de ex van de ‘Home Alone’-ster die naast Portman acteerde in Black Swan, was niet vreemd genoeg niet van de partij. De Amerikaanse media ziet drie mogelijke redenen voor haar afwezigheid. Ofwel kon ze niet komen, ofwel was ze niet uitgenodigd ofwel wou ze niet in dezelfde ruimte zitten met Culkin.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees