Celebs

Verwacht geen fooi van Victoria Beckham

Verwacht geen fooi van Victoria Beckham

Foto: Photo News

Victoria Beckham mag dan wel een fortuin verzameld hebben, dat betekent niet dat ze zich te goed voelt om in een simpel pizzarestaurant te gaan eten. Of verplicht ziet een fooi te geven. Posh Spice betaalde de rekening cash, tot op de cent gepast.

Je zou het niet zeggen, maar Victoria Beckham is een fan van Pizza Express. Ze komt regelmatig in een filiaal van de fastfoodketen in Essex en bestelt dan steevast een slaatje - of wat had je gedacht? Deze week bezocht ze het restaurant samen met haar schoonmoeder en kinderen. Maar ondanks de fikse rekening moest het personeel niet op een fooi rekenen.

Het totaal voor het avondje uit van de Beckhams bedroeg 115 pond, zo'n 150 euro. Dat zei een zaalverantwoordelijke van Pizza Express tegen de Britse krant The Sun. 'Ze liet geen fooi of niks achter. Ik gaf haar het bonnetje en ze overhandigde me het exacte bedrag, 115 pond. Maar dat maakt niet uit,' aldus de man. 

Van geld uitgeven, word je niet rijk, moet de modeontwerpster gedacht hebben. En bij Pizza Express zijn ze vast allang blij met hun bekendste klant. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees