Vakantie

BIZAR. Texaans hotel biedt botoxbehandeling aan

BIZAR. Texaans hotel biedt botoxbehandeling aan

Foto: Shutterstock

Wie in het Four Seasons hotel in Austin overnacht, kan voortaan een kamer en een botoxbehandeling in één boeken. Op het gelijkvloers heeft zich namelijk een praktijk voor cosmetische ingrepen gevestigd.

Hoteleigenaar, Lorley Musiol, verzekerde in een interview met de NBC dat het initiatief een groot succes zal worden. Hij suggereert dat vooral vrouwen van zakenmannen zich zullen inschrijven voor een botoxbehandeling of een chemische peeling. Als alles goed gaat, kunnen hotelgasten er volgend jaar ook borstvergrotingen en liposucties laten uitvoeren.

Ook Katie Davin, hotelmarketingspecialiste aan de universiteit van Rhode Island, is ervan overtuigd dat rijke dames interesse zullen hebben in deze pakketaanbieding. Volgens haar is het een groot pluspunt dat 'patiënten' na de ingreep gewoon kunnen herstellen in een comfortabele luxekamer of aan het zwembad.

Op de site van het bewuste hotel wordt geen reclame gemaakt voor de opmerkelijke aanbieding, maar Musiol bevestigt dat het hotel wel degelijk samenwerkt met de cosmetische praktijk.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees