Celebs

Demi Moore veinst relatie met toyboy

Demi Moore veinst relatie met toyboy

Foto: *

De relatie van Demi Moore en haar toyboy Martin Henderson is volgens de National Enquirer opgezet spel. De actrice lijkt hopeloos op zoek naar een manier om te bewijzen dat ze haar huwelijk met Ashton Kutcher al lang vergeten is.

Ashton Kutcher vertrok vorige week naar Bali voor een romantische trip met zijn nieuwe geliefde Mila Kunis. Voor Kutcher is zijn huwelijk met Demi Moore dus duidelijk verleden tijd. De kranten schreven dat Demi ontroostbaar was nadat ze dat nieuws had opgevangen, maar een dag later verscheen ze zelf met een nieuwe toyboy op het toneel. De 49-jarige actrice werd gefotografeerd met Nieuw-Zeelandse acteur Martin Henderson aan haar zijde.

Een bron liet de National Enquirer weten dat Demi Moore koste wat het kost wil bewijzen dat ze de breuk met Ashton helemaal heeft verwerkt.
'De relatie van Demi is opgezet spel. Ze is ten einde raad en trekt op met Martin om de schijn hoog te houden. Ze wil laten zien dat ze de breuk volledig verteerd heeft en al een nieuwe man heeft ontmoet. Maar dat is niet zo. Ze zijn vrienden, maar niets meer. Martin heeft eigenlijk gewoon medelijden met Demi. Hij probeert haar op te fleuren, maar is helemaal niet geïnteresseerd in een liefdesrelatie. Ashton wil al een lange tijd kinderen en is ervan overtuigd dat Mila hem eindelijk de baby zal schenken die Demi hem nooit kon of wou geven,' aldus de bron in de National Enquirer.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees