Celebs

'Robert Pattinson bedroog Kristen Stewart jarenlang'

'Robert Pattinson bedroog Kristen Stewart jarenlang'

Foto: pn

Hij mag dan wel razend zijn omdat Kristen Stewart hem bedroog met regisseur Rupert Sanders, volgens Jezebel heeft Robert Pattinson zelf ook een paar scheve schaatsen in de kast. De showbizzsite vond een insider die beweert dat hij haar jarenlang bedrogen heeft, onder meer met Megan Fox en Lindsay Lohan.

'Robert heeft altijd affaires gehad met zijn tegenspeelsters', beweert de insider. 'Maar hij heeft ook iets gehad met een Europese burlesquedanseres, met een aantal modellen, een Australische actrice, een realityster en de dochter van één van de regisseurs van een film waarin hij speelde. Hij vertelde haar dat hij voor altijd bij haar wilde zijn, maar hij wilde haar gewoon in bed praten'.

Eén van de veroveringen van Robert is volgens de bron de sexy actrice Megan Fox. 'Hij dook met haar tussen de lakens na de 'Twilight'-première in Tokio. Hij was toen al samen met Kristen', klinkt het. Maar ook 'Twilight'-collega Nikki Reed zou niet ongevoelig geweest zijn voor zijn verleidingskunsten: 'Rob en Nikki delen al sinds het begin van de 'Twilight'-reeks de lakens. Zelfs toen hij samen was met Kristen, bleef hij met haar afspreken. Fotografen hebben hen meermaals gespot toen ze samen het Sheraton Wall Centre verlieten'. Met een andere 'Twilight'-actrice, Ashley Greene, zou hij ook jarenlang een affaire gehad hebben. 'Ze hadden luidruchtige seks in Parijs. Het hotelpersoneel moest op de hoogte gebracht worden van geluidsoverlast', klink het. In Las Palmas zou hij dan weer meerdere malen gespot zijn in het gezelschap van Lindsay Lohan, met wie hij in het openbaar handjes vasthield.

'Ruzie met Kristen'

Bovendien zou Kristen maar al te goed begrepen hebben dat Robert het niet zo nauw nam met het begrip trouw. 'Na de opnames van 'Bel Ami' kwam hij drie dagen later dan gepland weer aan in Vancouver. Dat was omdat hij in Londen een burlesquedanseres had leren kennen. Zij bevestigde op Twitter dat ze met hem had opgetrokken, maar wilde verder geen details kwijt. In Vancouver kreeg hij daarom ruzie met Kristen, voor het oog van de hele filmcrew. Zij schreewde dat zijn gedrag onprofessioneel was en dat hij haar belachelijk had gemaakt. Rob liep weg en ze hebben hen moeten smeken om de opnames af te maken'.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees