Dancefestival Extrema Outdoor succesvol en zonder incidenten

HOUTHALEN-HELCHTEREN - Het tweedaagse muziekfestival Extrema Outdoor aan de plas van Kechterhoef in Houthalen-Helchteren, kan terugblikken op een geslaagde editie. Zo'n 17.000 festivalgangers genoten twee dagen lang zonder incidenten van de beste dancemuziek.

 Zowel vrijdag als zaterdag was het festival met iets meer dan 17.000 bezoekers nagenoeg uitverkocht. In extremis had het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren toestemming gegeven om nog 2.500 extra mensen toe te laten voor het toen al uitverkochte dancespektakel. Bijna alle extra tickets werden aan de kassa nog verkocht, een gevolg ook van het goede weer.
De sfeer op Extrema Outdoor was alvast opperbest. Het publiek genoot met volle teugen.

Vooral de La Rocca Stage mocht op veel enthousiasme rekenen. 'Het is een hele opsteker om volgend jaar nog beter en groter te worden', aldus woordvoerster Britt Van Wouwe. 'De reacties van het publiek zijn zo positief dat we hier een even succesvol vervolg aan willen breien. Dat alles tot dusver zonder enig incident is verlopen, sterkt ons in de ambitie om nog een stapje verder te gaan.'

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees